Despre Dimplex

Despre Dimplex

Dimplex este liderul mondial in domeniul incalzirii electrice, oferind o gama larga de produse rezidentiale, comerciale si industriale. Angajamentul companiei fata de inovare a favorizat dezvoltarea excelenta a produselor si excelenta in design. Dimplex este membru al grupului Glen Dimplex din Dublin, Irlanda. Grupul Glen Dimplex angajeaza peste 8.500 de oameni in intreaga lume, cu vanzari de peste 3,0 miliarde de dolari.

De aproape 70 de ani, Dimplex a fost numele de încredere pentru încălzirea electrică. Astăzi, rămâne liderul pieței în crearea și fabricarea de aparate și sisteme de încălzire electrică cu eficiență energetică, cu un portofoliu de peste 700 de produse. Experiența și expertiza sa sunt corelate de o investiție profundă și înrădăcinată în idei noi, design modern și inovație continuă pentru a furniza încălzirea și tratarea aerului definitorii pieței.

DIMPLEX ROMANIA

In 1991, Glen Dimplex a intrat pe piata din America de Nord prin achizitionarea mai multor marci de incalzire electrice - Electromode, Sentinel, Chromalox si Westcan. Dezvoltarea de produse noi a fost mult timp un reper al Glen Dimplex. Inovatiile recente includ: tehnologia cu flacara electrica patentata - compania a facut istorie in industria semineului atunci cand a dezvoltat si a produs primul semineu electric cu efect de flacara cu adevarat realist in 1995. De atunci, compania a primit 30 de brevete care acopera diverse domenii de tehnologie cu flacara electrica si altele sunt in curs de asteptare.
Sobe, seminee si seminee speciale sunt vandute in toata America de Nord sub numele de marca Dimplex pentru consumatori si sub OptiFlame pentru constructori.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat

Foloseste filtrele de mai jos si apoi apasa butonul "Afiseaza" pentru a vedea rezultatele.