Focar semineu electric incorporabil, Dimplex XHD 28" cu flacara 3D si sunet busteni

producator: Dimplex

Focar semineu electric incorporabil, Dimplex XHD 28" cu flacara 3D si sunet busteni

producator: Dimplex

Pret obisnuit: 2.661,00 Lei

only: 2.020,55 Lei

Availability: In stoc

 Informatii livrare

Livrare prin curier:

Transport gratuit

  Echipa noastră îți stă la dispoziție

      0758119933

Detalii

Tehnologie flacara focar electric

Tehnologia efectului de flacara folosit de focarele electrice Dimplex creeaza un o imagine cu adevarat realista. Dansul maiestuos al flacarilor si atmosfera calduroasa si primitoare o veti gasi doar la focarele electrice marca Dimplex

Real Logs + Led Logs

Busteni cu aspect natural si leduri incorporate in interior pentru aspect autentic de jar. Singurele seminee electrice cu adevarat 3D prin tehnologia cu led-uri incorporate in lemne.

Real Logs:

Lemnele din interiorul focarului sunt realizate dupa un mulaj de lemn natural ars in foc. Astfel s-au obtinut busteni cu aspect si dimensiuni identice cu lemnele din semineul traditional.

Led Logs:

Tehnologie unica in lume in domeniul semineelor- un patent marca Dimplex. Lemnele semineului au leduri incorporate in interior pe toata suprafata . Acestea isi schimba automat intensitatea luminoasa alternativ pe anumite portiuni pentru a se crea fidel imaginea jarului care palpaie in foc.

Multiflame – reglare efect flacara

Tehnologia Multi-flame va permite sa reglati viteza flacarii pentru a crea atmosfera perfecta care sa se potriveasca cu starea ta de spirit.

Aeroterma silentioasa prevazuta cu termostat

Focarul electric are incorporat o aeroterma silentipasa prevazuta cu un termostat digital si temporizator. Cand ne gandim la incalzirea cu aeroterma, ne gandim ca acestea produc un anumit zgomot neplacut dar nu si aeroterma din focarul electric Dimplex. Acestea sunt dotate cu aeroterme profesionale si silentioase, totul pentru confortul tau.

Ambianta si confort tot anul

Bucura-te de o ambianta placuta pe intreg parcursul anului, cu sau fara caldura datorita functiei independente a aerotermei. Poti sa folosesti doar efectul de flacara al focarului electric, astfel vei crea o ambianta placuta pe intreaga durata a anului.

Telecomanda inclusa

Acest model de focar electric marca Dimplex include o telecomanda cu ajutorul careia poti sa operezi focarul electric de la distanta. In acelasi timp, focarul electric poate fi operat manual, folosind panoul de control de pe focarul electric

Modul sunet de busteni care ard

Semineele electrice Dimplex beneficiaza de un dispozitiv de sunet care reda sunetul lemnelor care ard in foc. Dispozitivul de sunet functioneaza independent de semineu si poate fi oprit oricand.

Video

 Specificatii focar

Dimensiune focar28"
Dimensiuni focar H 59.7 cm x L 69.5 cm x A 18.9 cm
Alimentare220 V
Amperaj-
Suprafata incalzire37 m2
Putere1500 W
TermostatDa
FunctiiTimer ( 0.5h - 8h ), 3 culori de flacara, Flame Speed, 3 x Intensitatea flacarii, Tocuh Panel, Afisaj digital
Caracteristici SpecialeMultiFire , RealLogs , LedLogs
TehnologieOptiflame
AccesoriiNu
Greutate focar14.5 kg

Continut colet

Manual de utilizare