Facebook Pixel
In perioada 24.12.2020 - 03.01.2021 nu vom prelua comenzi/solicitari noi. Va multumim si va dorim Sarbatori Fericite!

Politica de confidentialitate

SC FIRE LOGISTICS SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr.19584 din 09/05/2011.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC FIRE LOGISTICS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Hombee numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR)

Ce tipuri de date personale colectam

SC FIRE LOGISTICS SRL colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, IP, cookies etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre SC FIRE LOGISTICS SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii sau alti colaboratori. Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor), marketing si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

  • a. crearea unui cont pe site
  • b. achizitionarea unui produs de pe site
  • c. abonarea la newsletter printr-un formular pe site
  • d. downloadarea unor e-bookuri sau materiale
  • e. returnarea produselor
  • f. asigurarea serviciilor de suport clienti
  • g. achizitionarea produselor in rate

 

Informatiile colectate de catre SC FIRE LOGISTICS SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor. Informatiile colectate de catre SC FIRE LOGISTICS SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori, care indeplinesc la randul lor conditiile GDPR, cum sunt:

  • - Servicii de marketing
  • - Servicii de cercetare de piata si sondare
  • - Servicii de plata

 

Pentru a va tine la curent cu promotiile si ofertele noastre, putem trimite periodic mesaje de informare de tip: e-mail, SMS, mobile push sau webpush, continand informatii de promovare a produselor pe care le-ati vizualizat sau pe de care sunteti interesat (ex: le-ati adaugat in cos), precum si alte comunicari de genul sondajelor sau cercetarilor de piata.

In oricare dintre aceste cazuri vom cere consimtamantul dvs in prealabil.

Oferim si posibilitatea crearii contului prin intermediul platformei Facebook, astfel datele din contul dvs. Facebook vor fi transferate catre Hombee. Puteti consulta politica de confidentialitate a Facebook aici:

https://www.facebook.com/about/privacy

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://hombee.ro/ adresa sa de e-mail, efectuand o achizitie sau abonandu-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date dezabonandu-se. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Conform Legii in vigoare, clientul are urmatoarele drepturi:

    • - dreptul la informare si acces la datele dvs
    • - dreptul la transparenta informatiilor si a comunicarilor
    • - dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor
    • - dreptul la portabilitatea datelor
    • - dreptul la opozitie
    • - de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat
    • - dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei noastre, Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 38, DN1, km 20, Petresti, Ilfov, sau prin e-mail la adresa contact@hombee.ro

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamnă ca nu veti mai vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti face anumite setari ca sa acceptati cookie-uri de la un site anume.

Browserele ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor: aceste setari se gasesc in meniul de "setari" sau "optiuni".

Pentru a înțelege aceste setări, puteți folosi opțiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Colectarea datelor de tip cookies este necesara pentru feedback-ul asupra modului in care sunt utilizate site-ul de catre utilizatori, astfel incat sa putem adapta si eficientiza experienta de navigare.

Stocarea datelor

Luam toate masurile si facem toate eforturile pentru ca datele dvs sa fie stocate in siguranta, accesibile doar cand sunt necesare unor actiuni in cadrul companiei. Transmisia datelor dvs se face prin sisteme criptate, iar platile online sunt securizate la cel mai inalt nivel.

Vom pastra datele dvs atat timp cat aveti cont pe site-ul Hombee. Puteti cere oricand stergerea acestor date sau inchiderea contului, insa ne vom rezerva dreptul de a pastra unele date conform prevederilor legale.

SC FIRE LOGISTICS SRL este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare nr.19584 din 09/05/2011.

SC FIRE LOGISTICS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

SC FIRE LOGISTICS SRL si https://hombee.ro/ nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Informatii privind prezenta cookie-urilor pe un site

Site-ul https://hombee.ro/ utilizeaza cookie-uri. Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea "cookie"-urilor utilizate pe site.

Hombee utilizeaza cookie-urile pentru a sti daca aveti deja creat un cont client pentru ca pe viitor sa nu mai fiti nevoit sa introduceti anumite informatii atunci cand intrati pe site. Nu stocam informatii referitoare la carduri, adrese sau informatii de natura sa afecteze intimitatea utilizatorului.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:

  • Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia
  • Cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe Internet, cum ar fi:

Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care sunt afisate, pastrarea optiunilor pentru diverse produse etc.

Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback asupra modului in care sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.

Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;

Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Ce este un "cookie"?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser, nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa alte informatii de pe PC

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata de catre serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile nu contin date personale

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

In cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati precum autentificarea in cont sau procesul de comanda online poate fi oprit, iar acest lucru poate genera anumite erori in folosirea site-ului. Daca sunteti de acord cu aceste limitari puteti folosi setarile browserului pentru blocarea acestora.

Ce cookie-uri folosim: 

Pe site-ul https://hombee.ro/ folosim urmatoarele tipuri de cookieu-ri:

  • cookie-uri pentru functionalitatea site-ului (inregistrare, anumite formulare, cumparaturi etc.)
  • cookie-uri de geotargeting
  • cookie-uri de publicitate
  • cookie-uri pentru masurarea performantei site-ului
  • cookie-uri pentru securitate

 

Google Analytics

Politica: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html

Google AdWords

Politica: https://policies.google.com/privacy 

Facebook

Politica: https://www.facebook.com/privacy/explanation 

2Performant

Politica: https://ro.2performant.com/confidentialitate/  

Hotjar

Politica: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy 

Criteo

Politica: https://www.criteo.com/privacy/