Semineu electric Prism 34 - tehnologie 3D Dimplex Optiflame cu sunet

producator: Dimplex

Semineu electric Prism 34 - tehnologie 3D Dimplex Optiflame cu sunet

producator: Dimplex

Pret obisnuit: 4.126,00 Lei

only: 2.839,35 Lei

Availability: In stoc

 Informatii livrare

Livrare prin curier:

Transport gratuit

  Echipa noastră îți stă la dispoziție

      0758119933

Detalii

Tehnologia Dimplex Optiflame Multifire se remarca prin realismul de neegalat al flacarii. Efectul de flacara este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil iar brandul Dimplex vine cu cateva caracteristici care transforma acest tip de flacara intr-una cat se poate de reala si prin care se detaseaza net de competitie: culoarea naturala a focului si de mare densitate, miscare naturala, lina flacarii fara efect sacadat si fara a se repeta, realism incredibil al flacarilor

Efect flacara 3D Multifire LED incredibil de real 

Aspectul flacarii 3D Optiflame Multifire de la renumitul producator Dimplex este de neegalat prin realismul pe care il aduce. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. Bucura-te de un semineu cu rata de miscare si forma impecabila a flacarii asemeni focului natural, fara repetitivitate sau efect sacadat.

Afisaj digital pentru functiile semineului

Pentru un plus de confort acest focar este prevazut cu afisaj digital pentru functiile semineului. Afisajul digital este activ doar cateva secunde din momentul in care accesezi functia respectiva de pe telecomanda sau de pe panoul de comanda al semineului dupa care se inactiveaza singur.

Incalzire cu Aeroterma silentioasa prevazuta cu termostat

Incalzire cu aeroterma Focarul de semineu are incorporat o aeroterma silentioasa prevazuta cu termostat digital si temporizator. In general cand ne gandim la incalzirea cu aeroterma ne gandim si la numarul de decibeli produsi. Semineele Dimplex au aeroterme cu ventilator profesional silentios pentru un plus de confort.

Sunet de busteni Optiflame Multifire

Semineele electrice Dimplex beneficiaza de dispozitiv de sunet care reda atmosfera placuta a lemnelor care ard in foc. Dispozitivul de sunet functioneaza independent de semineu si poate fi oprit oricand. Are trei trepte de volum : Low / Medium / High .

Alimentare si functionare

Semineul electric se conecteaza la o priza de 220 V cu impamantare, tensiune specifica instalatiei electrice existente in apartamente si locuinte. Nu are cos de fum si nu necesita ventilare sau aerisire. Din momentul in care este asezat in locul ales, urmand instructiunile de siguranta, se poate folosi ca orice alt aparat electric. In cateva secunde se poate obtine practic, efectul dorit de semineu si /sau caldura constanta.

Video

 Specificatii focar

Dimensiune focarNu este cazul
Dimensiuni focarL86,7 x A17,8 x H49,3
Alimentare220 V
Amperaj4200 BTU
Suprafata incalzireNu e cazul
Putere1200
TermostatReglabil
FunctiiAfisaj LED, Telecomanda
Caracteristici Speciale Icy Aspect , Multi-Color
Tehnologie OptiFlame , Multifire
AccesoriiNu este cazul
Greutate focar

Continut colet

Manual de utilizare