Director Web Viziteaza site-ul Hombee.ro pe ShopMania

Suport clienti

Sectiunea "Suport Clienti" este destinata clientilor care intampina orice tip de problema in legatura cu comenzile realizate pe site-ul nostru. Mai jos veti gasi 4 sectiuni. Alegeti sectiunea care se potriveste cu problema intampinata. Hombee va va ajuta intotdeauna cu orice problema pe care o aveti.

Comenzi
Produse
Pareri
Suport live


Informatii contact

Informatii comanda

Intrebare

* Campuri necesare

Aveti intrebari legate de comanda?

Folositi formularul pentru a ne contacta!

Hombee v-a pregatit cele mai bune si rapide optiuni de livrare. Orice produs achizitionat de pe acest site beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania.

Pentru a plasa o comanda trebuie sa apasati butonul "Adaugati in cos". Produsul va fi trimis in cosul de cumparaturi unde puteti vedea suma finala cu TVA inclus. Urmatorul pas este sa mergeti la Checkout, unde va trebui sa competati datele de contact, de facturare, de livrare si metoda de plata.

Evalueaza comada
Ultimul pas este evaluare comenzii. Verificati totalul si asigurati-va ca totul este corect, apoi apasati butonul "Plaseaza comanda".

Veti primi un email cu detaliile comenzi.

Informatii livrare
Livrarea se va face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de ora la care ati plasat comanda. Vei primi un email cu informatiile privind transportul (ABB, durata etc.).

Livrarea produsului
Dupa primirea produsului, va sfatuim sa despachetati produsul si sa il inspectati. Daca considerati ca produsul este defect sau deteriorat contactati-ne telefonic sau completati formularul de la "Contact". Vom face tot posibilul sa rezolvam problemele.Informatii contact

Produs/e

Intrebare despre produs

* Campuri necesare

Aveti intrebari in legatura cu produsele?

Completati formularul si va vom raspunde in cel mai scurt timp!

Va rugam sa completati formularul cu intrebarile legate de produse.

Pentru a trimite formularul trebuie sa va completati numele intreg, adresa de email si numarul de telefon(optional). Aceste date vor fi folosite doar de Hombee, pentru a va contacta si raspunde la intrebari.

Introduceti codul sau numele produsului

Va rugam sa intoduceti numele complet sau codul produsului.

  • Introduceti numele produsului
  • Introduceti codul produsului

Care este intrebarea dumneavoastra?

Operatorii nostri sunt aici pentru a va raspunde la orice intrebare. Scrieti-ne si vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Va multumimContact informations

Feedback topic

Feedback

* Campuri necesare

Parerea dvs este importanta pentru noi

Folositi formularul pentru a scrie o parere despre experienta cu noi!

Va rugam sa folositi formularul pentru a scrie o parere in legatura cu experienta cumparaturilor cu noi. Alegeti dintre cele 3 optiuni si ajutati-ne sa oferim cea mai frumoasa experienta de cumparaturi online.

Pentru a ne trimite parerea este necesar sa completati Numele dvs, adresa de email si numarul de telefon (optional). Toate aceste informatii sunt doar pentru referinta noastra si nu vor fi salvate. Parerea dvs este doar pentru a ne face sa intelegem mai bine necesitatile clientilor.

Alege subiectul

Alege unul dintre cele 3 subiecte

  • Parere website
  • Parere suport clienti
  • Reclamatii

Scrie cateva cuvinte

Ajuta-ne sa intelegem mai bine necesitatile! Scrie cateva cuvinte despre experienta cumparaturilor cu noi. Parerea ta ne va ajuta sa oferim clientilor cea mai frumoasa experienta pentru cumparaturi online.

Va multumimPersonal informations

Message

* Campuri necesare

Servicii Live

Folositi una din variantele de mai jos pentru a ne contacta.

Contacteaza-ne
Foloseste formularul de contact. Un operator va va raspunde in cel mai scurt timp

Telefon
Suna-ne si vorbeste direct cu un operator despre produsul care il doresti.

Suna-ne

0758119933

Email
contact@hombee.ro