Facebook Pixel

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site este creat si intretinut de Hombee  ; proprietarul site-ului este  Hombee  Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare ale site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. Hombee  isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului ,de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. In cazul comenzilor efectuate sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma.

CONTINUT

Hombee  defineste prin continut, toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de Hombee  catre continut extern se fac atat din proprie initiativa cat si la propunerea partenerilor sau a vizitatorilor site-ului.

Hombee  nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. Continutul trimis de catre vizitatorii ai site-ului prin intermediul serviciilor de free e-mail sau free web hosting, nu este proprietatea Hombee  . De asemenea, Hombee  nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ.

Hombee  poate restrictiona accesul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului, in cazul in care continutul afisat de catre acestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de orice natura asupra unei persoane fizice , unei persoane juridice sau a unui grup de persoane. Fotografiile de prezentare a  produselor de pe site-ul nostru sunt cu caracter informativ.

DREPTURI DE AUTOR

Denumirea comerciala Hombee si sigla aferenta este marca inregistrata a SC FIRE LOGISTICS SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de SC FIRE LOGISTICS SRL Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a SC FIRE LOGISTICS SRL  Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea SC FIRE LOGISTICS SRL  sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.

REGULI DE CONFIDENTIALITATE

SC FIRE LOGISTICS SRL  este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, expediere, etc) .

Pe colet nu va scrie informatii legate de produsul comandat. Singurele date inscriptionate pe colet sunt datele de expeditie si livrare, si valoarea ramburs.

GARANTII

Hombee  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, cu obligatia clara de a informa imediat cumparatorul. Hombee  va raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina noastra, sau service-ului autorizat de acesta.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Hombee  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, Hombee  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.Nu ne asumam raspunderea pentru scopul si utilizarea produselor vandute catre clienti.Nu folositi in scopuri sau activitati ilegale!

UTILIZAREA NECORESPUNZATOARE SI RASPUNDERI

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

- nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

- nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking, hacking sau frauda. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot si vor fi actionati in instanta, civil si penal.

- Clientul este deacord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Hombee  in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Hombee  ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Hombee  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Hombee  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

FORTA MAJORA

Hombee  nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care Hombee   nu este responsabila.

ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea serviciului de catre client si comanda produselor implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti deacord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat

Foloseste filtrele de mai jos si apoi apasa butonul "Afiseaza" pentru a vedea rezultatele.