Facebook Pixel

Focare clasice

Vezi colectia de focare electrice Dimplex, ClassicFlame si Aflamo

 Filtreaza produsele

Filtreaza produsele dupa diferite criterii

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Articolele 1-30 din 31
30
60
80
100
Pagina
30
60
80
100

Focarele electrice sunt "inima" oricarui semineu electric sau punctul focal al oricarei case/apartament. Aici se intampla magia, momentul in care flacarile incep sa danseze creand o ambianta de poveste.

Focarele electrice sunt de mai multe tipuri, dimensiuni, modele, tehnologii si brand-uri.

Focarul electric este totodata partea care este repsonsabila cu generarea de caldura. Fiind dotate cu aeroterme inteligente, un focar electric poate incalzi o incapere de pana la 37m patrati.

Orice focar electric poate sa fie incorporat direct in perete sau intr-o rama de semineu.

Incalzire folosind energie “verde”

Spre deosebire de semineele traditionale pe lemne sau pe gaz, semineele electrice nu necesita aerisire pentru fum si in acelasi timp va ofera o sursa de caldura cu zero emisii. Nu numa ca este sanatos pentru casa ta ci previne si eliberarea de agenti cancerigeni in aer de catre combustibili fosili si lemnul carbonizat. Hombee comercializeaza doar seminee care nu necesita aerisire si nu produc emisii nocive. In plus costurile reduse ale energiei electrice reprezinta un beneficiu global pentru mediu cat si pentru portofelul dvs.

Produse premium

Hombee comercializeaza focare electrice de calitate superioara de la producatorii de top in domeniul semineelor electrice. Fie ca doriti sa cumparati un focar electric incorporabil, un semineu electric care sa se conecteze direct la priza sau o comoda TV cu semineu electric incorporat, Hombee iti ofera o varietate de stiluri care sa se alinieze perfect cu orice gust.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat

Foloseste filtrele de mai jos si apoi apasa butonul "Afiseaza" pentru a vedea rezultatele.