Despre Hombee

Hombee este un magazin online care comercializeaza seminee electrice si alte piese de mobilier moderne precum comode TV, birouri si paturi. Hombee va ofera o gama de produse de calitate superioara combinate si un proces usor de achizitionare a acestora, pentru satisfactia clientilor nostri. Toate produsele comercializate de Hombee sunt atent selectate pentru a indeplini cele mai inalte standarde, inainte de a ajunge la clientul final.

De ce sa cumperi de la Hombee?

Vrem iti oferim o cea mai frumoasa experienta a cumparaturilor online. Hombee comercializeaza produse fabricate de companii respectabile, care inspira frumusete si calitate. Partenerii nostri sunt Dimplex, ClassicFlame, Aflamo, Tagu si Bell'O, producatori cu traditie ce ofera produse de calitate superioara si foarte durabile, care satisfac nevoile tuturor clientilor.

Va oferim o gama completa de Seminee electrice, comode TV cu Seminee incorporate care imbina utilitatea cu confortul, Standuri TV si comode TV, birouri cu design minimalist si revolutionare cat si o colectie de paturi.

Pentru orice buget

Mobila este un accesoriu care care reprezinta stilul si a modul de exprimare a fiecaruia, deci este foarte normal ca pretentiile tale sa aiba un nivel ridicat cand vine vorba despre achizitionarea unei noi piese de mobilier si nu in cele din urma, ca pretul sa fie unul accesibil. Hombee iti ofera cele mai bune preturi si metode de plata flexibile pentru ca tu sa poti lua intotdeauna cele mai bune decizii, impreuna cu noi.

Transport gratutit

Ne dorim ca produsele noastre sa ajunga in casele clientilor nostri indiferent de locatia acestora. De aceea am decis sa oferim transport gratuit clientilor nostri indiferent de locatie. Cu Hombee este foarte convenabil sa plasezi o comanda online si sa primesti produsul in fata usii tale in cel mai scurt timp.

Partenerii nostri

Dimplex

De aproape 70 de ani, Dimplex a fost numele de încredere pentru încălzirea electrică. Astăzi, rămâne liderul pieței în crearea și fabricarea de aparate și sisteme de încălzire electrică cu eficiență energetică, cu un portofoliu de peste 700 de produse. Experiența și expertiza sa sunt corelate de o investiție profundă și înrădăcinată în idei noi, design modern și inovație continuă pentru a furniza încălzirea și tratarea aerului definitorii pieței.

Classicflame

Fondată în 1996, Twin-Star International, Inc este un producător de mobilier care se străduiește să îmbogățească și să îmbunătățească viața prin furnizarea de modele de mobilier clasice si moderne, dar produse cu indemanarea si atentia tamplarilor de moda veche. Classiflame a studiat tradițiile si stilurile de mobilier din trecut, dar in acelasi timp și implementarea ultimelor tendințe la nivel mondial.

Aflamo

Șemineele Aflamo vă permit să vă bucurați de strălucirea și atmosfera de foc pe tot parcursul anului. Designul divers al șemineelor ​​noastre le face potrivite atât pentru interioarele clasice, cât și pentru cele moderne. Cea mai înaltă calitate și siguranță confirmată de certificate, o selecție uriașă de modele, tipuri de flacără, funcții și dimensiuni de șeminee face căminul de acasă să câștige o dimensiune cu totul nouă.

Ecoflame

Ecoflame este un brand propriu in dezvoltare de catre Hombee