4 Sfaturi despre cum sa iti transformi biroul

4 Sfaturi despre cum sa iti transformi biroul

Sep 08, 2023Cosma George

Odata cu sosirea anontimpului rece, devine din ce in ce mai greu sa te trezesti dimineata pentru a merge la birou. Cand ai prefera sa stai ascuns sub plapuma si sa dormi pana la pranz, iata cateva idei pentru a-ti face biroul sa se simta mai mult ca acasa, astfel mersul la munca nu va mai parea atat de chinuitor. Un semineu electric te va face sa te simti “caldut” si confortabil pe parcursul intregi zile, un sentiment pe care il poti obtine doar in camera de acasa.

Adaugati decoratiuni personale

Niste rame cu fotografii un colaj cu toate lucrurile tale preferate sau niste obiecte familiare sunt niste obiecte care iti reamintesc ca exista viata si in afara biroului.

Va place natura si calatoriile? Va puteti imbunatati starea de spirit cu niste fotografii cu plaje, munti sau orice peisaj natural iti ofera o stare de concentrare si calm.

Poate niste poze cu citate motivationale? Orice varianta ar putea sa va faciliteze trecerea zilei este un plus. Un echilibru perfect intre placerile personale si realizarile de la locul de munca.

Cumpara o cafea de calitate

Cafeaua de la locul de munca este buna si te ajuta sa treci peste primul prag al zilei, dimineata insa ai putea sa faci o imbunatatire in acest sens investind intr-un spatiu unde sa ai ceaiuri de specialitate, cafea proaspata, bomboane de ciocolata sau gustari mici. Un spatiu perfect pentru momentele in care doresti sa iei o pauza mai lunga, sa te deconectezi cateva monente de la munca sau pentru un scurt moment de reenergizare. Credeti-ne! E mult mai rentabil decat sa mergeti la cafeneaua din apropierea biroului iar daca va impartasiti micile resurse de cafea, ceai si ciocolata s-ar putea sa deveniti noua atractie de la locul de munca.

Adaugati un semineu electric

Nu exista nimic mai rau decat un birou dotat cu un termostat autoreglat in care este ba prea cald ba prea rece. Este foarte greu sa gasesti acea temperatura perfecta in care tu sa uiti de stimuli exteriori si sa te concentrezi pe munca. Ati putea alege dintr-o varietate de seminee electrice, focare electrice incorporabile sau chiar un focare electric liniar (tip tablou), ceea ce ar fi mult mai confortabil si usor decat sa folositi o patura sau un mini incalzitor urat. Avantajele ar fi ca un semineu electric poate fi folosit cu sau fara functia de incalzire pe intreg parcursul anului in schimb puteti sa profitati de efectul lemnelor arzant in orice moment fara sa folositi functia de incalzire, astfel poti crea ambianta perfecta in birou.

Ai nevoie de inspiratie? Priveste dansul flacarilor pentru cateva minute! Ah, ia-ta si ideea care lipsea.

Cumpara-ti un scaun bun

Cand stai peste 35 de ore pe saptamana la birou, senzatia de agitatie este coplesitoare. Asigurati-va ca aveti un scaun ergonomic cu suport pentru spate bun care va permite sa va imbunatatiti pozitia fara a sacrifica confortul. Poti sa iti achizitionezi un scaun pentru birou de la magazine precum Dedeman, Hornbach sau Altex care va ofera o selectie complexa de scaune pentru birou.



More articles