Alegerea unui șemineu electric montat pe perete
Aug 29, 2024
Un șemineu electric montat pe perete adaugă un plus atractiv oricărei case sau birou, oferind...
Cele mai bune seminee electrice pentru întoarcerea la școală: Ediția dormitor
Aug 29, 2024
Inapoi la scoala Fiind deja luna august, vara aproape a trecut, ceea ce poate însemna...
3 produse ecologice pentru casă pe care le-ai putea folosi chiar acum
Jul 02, 2024
În loc să ne bazăm pe combustibili fosili precum gazele naturale, petrolul și cărbunele, care în cele din urmă se vor epuiza, trecerea la surse regenerabile precum soarele, vântul și apa devine crucială pentru generațiile viitoare. Dar de ce să mai așteptăm? Există lucruri pe care le puteți face chiar acum pentru a vă face locuința mai durabilă și pentru a minimiza amprenta de carbon - multe dintre acestea oferind reduceri și credite fiscale.
4 lucruri surprinzătoare despre șemineele electrice
Jul 02, 2024
Șemineele electrice sunt oarecum un mister. Chiar și pentru iubitorii de tehnologie și gadgeturi, proprietățile lor mistice de a păcăli ochii și simțurile sunt un puzzle interesant. Iată o privire în spatele cortinei de catifea pentru a încerca să dăm un sens inexplicabilului.
Ce este un focar electric?
Jul 02, 2024
Dacă sunteți nou în lumea minunată a șemineelor electrice, una dintre principalele opțiuni pe care le veți întâlni este un focar electric pentru șemineu, ideală dacă doriți să vă modernizați semineul de acasă sau să înlocuiți metoda traditionala in care aveti nevoie de lemne, gaz sau at combustibil.
3 șeminee electrice frumoase pentru o casă clasică
Jul 01, 2024
Șemineele electrice transformă designul interior într-o serie de moduri, dar achiziționarea unui șemineu electric nu înseamnă că trebuie să vă sacrificați designul clasic al casei. Disponibil sub formă de pachete cu mantel, sobe sau inserții, veți găsi un stil care va fi un plus de bun gust pentru casa și spațiul dvs. de locuit.
Focare electrice Dimplex OptiMyst
Jul 01, 2024
Poate sunteți un părinte interesat de achiziționarea unui șemineu, dar vă îngrijorează siguranța copiilor dvs. mici în preajma acestuia. Sau, poate sunteți interesat să cumpărați un șemineu electric, dar locuiți într-o zonă precum California, unde serile răcoroase sunt puține și greu de găsit.
Remodelați-vă bucătăria cu un șemineu electric
Jul 01, 2024
Pentru majoritatea familiilor, bucătăria este cea mai aglomerată parte a casei și, cu planurile de podea deschise devenind mai populare ca niciodată, aceasta trebuie să fie mai spațioasă și mai primitoare decât în anii trecuți.
Top 3 motive pentru a achiziționa o cameră cu trei anotimpuri
Jul 01, 2024
Vă plac mesele în aer liber, lectura pe verandă și cocktailurile pe terasă? Dacă da, probabil că sunteți familiarizat și cu roiurile de țânțari, nopțile prea friguroase și grătarele cu ploaie. Doriți să vă bucurați de toate lucrurile pe care le iubiți la aer liber, fără toate părțile deranjante? Încercați o cameră cu trei anotimpuri.
Salvați mediul înconjurător cu un șemineu electric
Jul 01, 2024
Un șemineu electric este un sistem de încălzire economic și ecologic care vă poate ajuta să economisiți până la 15% din factura anuală de energie, permițându-vă să reduceți termostatul central și să încălziți doar camerele pe care le utilizați cel mai mult.
4 Sfaturi despre cum sa iti transformi biroul
Sep 08, 2023
Transforma-ti biroul intr-un spatiu primitor
Oferta ce transformă casa în acasă!
Sep 08, 2023
Oferta la seminee electrice