3 șeminee electrice frumoase pentru o casă clasică

3 șeminee electrice frumoase pentru o casă clasică

Șemineele electrice transformă designul interior într-o serie de moduri, dar achiziționarea unui șemineu electric nu înseamnă că trebuie să vă sacrificați designul clasic al casei. Disponibil sub formă de pachete cu mantale, sobe sau inserții, veți găsi un stil care va fi un plus de bun gust pentru casa și spațiul dvs. de locuit.

Un pachet de șemineu de mari dimensiuni

Semineul convertibil de perete sau de colț al familiei de seminee electrice Lisabona din mahon garantează practic că unitatea de șemineu electric se va potrivi oriunde în casă.

Mahonul este considerat unul dintre cele mai bune materiale decorative de construcție, devenind popular printre americani la sfârșitul anilor 1800. Atât de mult, încât chiar și Ben Franklin a fost atent la tipurile de mahon folosite în casa sa.

Cu cinci setări diferite ale căldurii și diferite efecte de flacără albastră, portocalie si combinata, oaspeții dvs. vor fi vrăjiți de aspectul clasic al șemineului dvs. electric.

Pentru o piesă cu un design mai complicat, luați în considerare semineul electric Lexington. Modelat după designul epocii victoriene, modelul Lexington foloseste lemn de cireș și un focar electric marca Aflamo.

La fel ca si semineul electric Lisabona, Lexington are setări de căldură reglabile care pot fi controlate manual cu ajutorul unei telecomenzi pentru a afișa un efect de flacără la fel de frumos.

Gândiți-vă la mic

O sobă cu șemineu electric sau un pachet de șemineu petit foyer sunt opțiuni perfecte de economisire a spațiului pentru apartamente, condominii sau case mici. Sobita electrica Hoover are suficientă putere pentru a încălzi camere de până la 37 de metri pătrați.

Un alt model clasic si de dimensiuni mici ar fi semineul electric MiniMozzart.

Păstrați șemineul, actualizați combustibilul

Un focar electric pentru șemineu este soluția perfectă pentru proprietarii de locuințe cu un șemineu preexistent. Cu bușteni și cărbuni de rășină incandescenți, focarul electric pentru șemineu Ecoflame de 23 inch creează un efect de flacără frumos și realist. Tehnologia Ecoflame este exclusivă pentru modelele de seminee si insertii Ecoflame și prezintă un joc de portocaliu și albastru pentru un foc deosebit de realist.

Cu o greutate de 12 kilograme, focarul electric se va potrivi perfect și fără efort în șemineul dvs. preexistent, astfel încât să puteți păstra designul clasic al spațiului dvs. de locuit la jumătate din costul unei renovări sau instalări.


Indiferent dacă sunteți un proprietar de locuință care are nevoie de un pachet complet de șemineu sau de o unitate de încălzire mică și simplă, veți găsi cu siguranță mai multe modele clasice care merită folosite în casa dvs. Aveți întrebări despre un anumit produs? Dați-ne un telefon.



Mai multe articole

Ce este un focar electric?
Cosma GeorgeJul 02, 2024