Ce este un focar electric?

Ce este un focar electric?

Dacă sunteți nou în lumea minunată a șemineelor electrice, una dintre principalele opțiuni pe care le veți întâlni este un focar electric pentru șemineu, ideală dacă doriți să vă modernizați semineul de acasă sau să înlocuiți metoda traditionala in care aveti nevoie de lemne, gaz sau at combustibil.

Destul de simplu, un focar electric este literalmente partea care se introduce în mobilier (manta) sau în perete a oferi ambianță și căldură, imitând în același timp aspectul și senzația buștenilor și a flăcărilor reale. Unul dintre principalele avantaje ale acestei opțiuni față de gaz sau lemn este că nu există cenușă sau pericol de fum sau flăcări, ceea ce le face mai curate și mai sigure pentru copii și animalele de companie.

Vom trece în revistă cele trei tipuri de focare electrice pentru semineu pentru a vă ajuta să decideți care tip este potrivit pentru casa dvs. Toate cele trei se conectează la prize de perete standard și sunt capabile sa incalzeasca 37m matrati. Cu alte cuvinte, tot ce trebuie sa faceti in momentul in care achizitionati un focar electric este sa il conectati la priza iar cat ai zice "foc", ve-ti fi teleportat intr-o atmosfera de poveste.

Focare electrice deschise

Focarele electrice deschise sunt cea mai ușoară soluție pentru a înlocui lemnul sau gazul și se potrivesc perfect în șemineele existente dacă v-ați săturat de mizerie sau stres. Acestea oferă un efect realist al flăcării pentru a simula focul, oferind în același timp căldura și confortul unei camere de zi. Sunt ideale pentru modelele retrofit, astfel încât, dacă aveți deja un coș de fum sau o vatră pe care doriți să o revitalizați sau să îi dați o nouă viață, focarele electrice deschise sunt cea mai ieftină și mai rapidă modalitate de a face upgrade.

Focare electrice clasice

În general, veți dori să alegeți un focar electric clasic dacă aveți deja o manta de șemineu sau un centru de divertisment care este ventilat și accesibil din față. Focarul electric clasic este complet închis pe toate părțile și este prevăzută cu o față din sticlă pentru o vizualizare ușoară. De asemenea, acestea se conectează la o priza standard si sunt capabile sa incalzeasca un spatiu de 37m patrati prin intermediul unui încălzitor cu conventional sau cu infraroșu.

Focare electrice incorporate

Un focar electric încorporat este destinat persoanelor sau familiilor care doresc să își renoveze complet locuința. Este o soluție mult mai permanentă, deoarece este adesea încastrat în perete sau utilizat pentru a înlocui un șemineu existent. Acestea pot fi fie conectate la rețeaua electrică, fie conectate la o priză de perete standard.

 



Mai multe articole