Focare electrice Dimplex OptiMyst

Focare electrice Dimplex OptiMyst

Poate sunteți un părinte interesat de achiziționarea unui șemineu, dar vă îngrijorează siguranța copiilor dvs. mici în preajma acestuia. Sau, poate sunteți interesat să cumpărați un șemineu electric, dar locuiți într-o zonă unde serile răcoroase sunt puține și greu de găsit.

Indiferent dacă sunteți preocupat de siguranță sau locuiți într-o zonă caldă, înțelegem că sunteți în căutarea unui șemineu electric care să se adapteze stilului dvs. de viață și să fie plăcut din punct de vedere vizual.

Astăzi, am dori să vă prezentăm un produs creat de Dimplex, unul dintre liderii pieței de încălzire electrică, numit OptiMyst.

Cum funcționează

OptiMyst este o tehnologie fascinantă care utilizează apa pentru a produce un efect de flacără realist, oferind în același timp o sursă de încălzire opțională.

Folosind un rezervor de apă care este depozitat convenabil în spate și dispozitivul Optiglo, o ceață va pluti încet între bușteni. Pe măsură ce ceața este refractată și reflectată de iluminarea furnizată de bușteni, apare o flacără rece la atingere, foarte realistă și efecte de fum.

Deoarece flacăra este un simplu vapori de apă, iar elementul de încălzire este situat convenabil chiar în spatele "flăcării", părinții sau proprietarii de animale de companie nu vor trebui să își facă griji cu privire la copiii mici sau animalele de companie care stau sau se joacă prea aproape de flacără.

Caracteristica utilă fără căldură o face, de asemenea, ideală pentru cei care locuiesc în climatele calde sau pentru persoanele care doresc să se bucure de un foc adevărat indiferent de anotimp.

Câteva caracteristici speciale

Disponibile sub formă de seturi de bușteni, inserții, șeminee electrice conectabile sau șeminee electrice cu șemineu complet. În plus, acest șemineu electric poate crea un efect de flacără timp de până la 17 ore de utilizare continuă înainte ca rezervorul de apă să trebuiască să fie reumplut.

În funcție de model, sunt disponibile și caracteristici suplimentare, cum ar fi un pat de cărbuni și funcționarea prin telecomandă.

Este lesne de înțeles că costurile de funcționare reprezintă o preocupare, dar, la fel ca restul șemineelor noastre electrice, șemineele și inserțiile electrice OptiMyst costă aproximativ 20 bani pe oră atunci când flacăra nu este utilizată și între 40-60 bani atunci când efectul de flacără este utilizat, în funcție de locație.

În cele din urmă, producătorii Dimplex includ, de asemenea, o garanție de un an la achiziționarea produsului lor. Dacă sunteți interesat, vă putem oferi și o garanție extinsă pentru o taxă suplimentară.

Pentru a recapitula, tehnologia OptiMyst de la Dimplex este:

  • Cost redus
  • Sigură pentru copii și animale
  • Prietenoasă cu mediul
  • Disponibilă într-o serie de stiluri, ceea ce o face potrivită pentru case sau spații de birouri tradiționale sau contemporane
  • Ușor de instalat

Fie că aveți alergii, copii mici, animale de companie sau locuiți într-un climat temperat, tehnologia Dimplex OptiMyst se va potrivi cu siguranță tuturor nevoilor dumneavoastră, așa că, aruncați o privire pe site-ul nostru pentru a găsi cea perfectă pentru dumneavoastră.



Mai multe articole