Remodelați-vă bucătăria cu un șemineu electric

Remodelați-vă bucătăria cu un șemineu electric

Pentru majoritatea familiilor, bucătăria este cea mai aglomerată parte a casei și, cu planurile de podea deschise devenind mai populare ca niciodată, aceasta trebuie să fie mai spațioasă și mai primitoare decât în anii trecuți.

Fără a dărâma vreun perete sau a cheltui o avere pentru remodelare, vă puteți uimi oaspeții și vă puteți transforma bucătăria cu un șemineu electric de perete frumos, accesibil și funcțional. Răsfoiți câteva dintre ideile noastre preferate pentru cea mai ușoară renovare.

Pe lângă faptul că arată uimitor în zona de zi, un șemineu electric ar arăta superb și în bucătărie.


Faceți o declarație

Gândiți-vă la perete ca la o pânză albă - cu designul și schema de culori potrivite, o întreagă cameră poate fi transformată. Pereții de accent sunt completări dinamice pentru orice zonă a unei locuințe, iar cu un șemineu electric agățat în centru, veți fi uimiți de schimbarea atmosferei.

Clienții au fost încântați de Dimplex Inspiration. Cu accentele sale gri staniu, acesta se va potrivi cu ușurință cu aparatele din oțel inoxidabil din bucătăria dvs., iar liniile curate vor completa orice elemente de design modern.

Priviți în jos

Dacă spațiul este limitat din cauza dulapurilor perete la perete, puteți decora cu ușurință unele dintre cele mai neglijate zone, doar uitați-vă în jos. Luați în considerare amplasarea unui șemineu electric de-a lungul insulei de bucătărie sau chiar sub contoare.

În loc de un șemineu electric orizontal montat pe perete, luați în considerare opțiunile verticale. Șemineele electrice verticale de perete, precum șemineul electric de perete Dimplex XHD, vor oferi un plus de înălțime bucătăriei, permițând zonei să pară mai mare decât este în realitate.

Faceți-o personală

Distrează-ți oaspeții în cel mai mare stil cu un șemineu electric de-a lungul zonei de relaxare a barului din bucătărie. Nu numai că va adăuga căldură în timpul lunilor răcoroase, dar va oferi și o ambianță primitoare pe tot parcursul anului. Datorită efectelor independente de flacără și căldură, vă puteți bucura de șemineul dvs. electric chiar și în cea mai călduroasă zi a anului.

Pentru o opțiune deosebit de creativă, nu uitați să consultați șemineul electric cu montare pe perete Aflamo Royal. Nu numai că paturile de cărbuni din sticlă sunt interschimbabile cu o varietate de culori, dar și lumina de fundal poate fi actualizată la culori diferite pentru a se potrivi cu starea dvs. de spirit. Bucătăria dvs. va deveni rapid un centru de divertisment.



Mai multe articole