Top 3 motive pentru a achiziționa o cameră cu trei anotimpuri

Top 3 motive pentru a achiziționa o cameră cu trei anotimpuri

Vă plac mesele în aer liber, lectura pe verandă și cocktailurile pe terasă? Dacă da, probabil că sunteți familiarizat și cu roiurile de țânțari, nopțile prea friguroase și grătarele cu ploaie. Doriți să vă bucurați de toate lucrurile pe care le iubiți la aer liber, fără toate părțile deranjante? Încercați o cameră cu trei anotimpuri.

O cameră cu trei anotimpuri este un spațiu atașat casei care oferă un anumit adăpost, dar nu exclude natura. În general, este ecranată sau are pereți din sticlă, având sentimentul de a fi în aer liber fără a fi complet în aer liber. Este un spațiu de care vă puteți bucura în cel puțin trei anotimpuri ale anului.

Iată trei motive pentru care ar trebui să începeți să vă planificați o cameră cu trei anotimpuri și cât de ușor este să obțineți una.

 

Spațiu de locuit suplimentar

O cameră cu trei anotimpuri poate adăuga suprafață suplimentară casei. Atâta timp cât este atașată la structură și este deservită de același sistem de încălzire și răcire ca și restul casei, aceasta este calculată în metrajul pătrat total.

Chiar dacă decideți să nu adăugați încălzire și răcire spațiului, acesta are totuși valoare adăugată ca spațiu exterior de lux. Spațiile în aer liber care includ focare, verande ecranate, bucătării în aer liber și altele asemenea sunt la mare căutare pe piață în acest moment. Un spațiu exterior poate adăuga o sumă substanțială la prețul cerut pentru casele de pe piață.

O cameră cu trei anotimpuri poate fi folosită în multe scopuri. Poate fi o cameră de relaxare, un spațiu de divertisment, o seră și multe altele. La sfârșitul primăverii, vara și începutul toamnei, este o cameră pe deplin funcțională care face tranziția între interior și exterior. Extindeți utilizarea camerei dvs. cu trei anotimpuri cu un șemineu exterior. Acesta va oferi o notă de căldură și ambianță care întinde utilizarea spațiului pe tot parcursul anului.

 

Three seasons room with fireplace.

Remodelați fără agitație

Adăugarea unei camere cu trei anotimpuri la casa dvs. este ca un proiect de remodelare, dar fără toate complicațiile. Nu veți întrerupe structura casei. Nu sunt implicate instalații sanitare sau electrice (cu excepția cazului în care doriți acest lucru). Ar putea fi chiar la fel de simplu ca închiderea unei terase sau a unui patio existent.

Există multe considerente interesante pentru camera dvs. cu trei anotimpuri, cum ar fi pereții retractabili din sticlă, ferestrele supradimensionate sau pereții ecranați. O groapă de foc cu coș de fum sau un șemineu electric păstrează spațiul utilizabil tot anul.

 

Confort sporit

Din păcate, exteriorul nu oferă întotdeauna cea mai confortabilă experiență. Arsurile solare, ploaia, vântul și insectele adaugă un grad de imprevizibilitate. Camera cu trei anotimpuri are rolul de a limita sau elimina toate aceste variabile pentru o experiență mai confortabilă în aer liber.

Cu protecția unei încăperi în mare parte închise, puteți folosi lucruri pe care nu le-ați putea utiliza într-un mediu exterior obișnuit. Plăcile de gresie pe pardoseală, aparatele de bucătărie, șemineele, mobilierul tapițat, decorul și multe altele au toate un loc în camera cu trei anotimpuri. Nu va trebui să vă limitați la articolele aprobate pentru exterior atunci când puteți proteja spațiul de elemente.

Acum este momentul să începeți să vă planificați pentru un sezon prelungit în aer liber cu o cameră cu trei anotimpuri. Obțineți toate părțile din exterior pe care le iubiți, fără toate neplăcerile.

Obțineți mai multe idei despre cum să vă amenajați camera cu trei anotimpuri cu un șemineu electric confortabil.



Mai multe articole