Director Web Viziteaza site-ul Hombee.ro pe ShopMania

Seminee electrice - idei, sfaturi si oferte

Black Friday - Cele mai bune oferte !

12 noiembrie 2018 23:39:00 EET

< ...  Read More
Posted in Oferte seminee electrice by

Oferta ce transformă casa în acasă!

7 noiembrie 2018 00:48:16 EET

Șemineele sunt "moartea" pisicii, dar nu la propriu, pentru că șemineele electrice Dimplex sunt SIGURE 100% și nu se supraîncălzesc.

...  Read More
Posted in Oferte seminee electrice by

Șemineu în apartament

13 iunie 2018 11:44:26 EEST

Posted in Despre seminee electrice by

Livrare in 2 ore

9 noiembrie 2017 09:24:06 EET

Serviciul Livrare in 2 ore 

Noul serviciu de Livrare in 2 ore este acum disponibil si pe hombee.ro .

...  Read More
Posted in Despre seminee electrice by

Esti reticent in privinta efectului de flacara a unui semineu electric? Crezi ca va arata foarte artificial si chicios? Noua tehnologie Dimplex OptiMyst iti va schimba parerea! 

Vei ramane uimt cand vei vedea ce pot face aceste focare electrice Dimplex OptiMyst! Iluzia focului este atat reala incat iti va fi teama sa nu te arzi atingandu-l!

...  Read More
Posted in Despre seminee electrice by

Multe persoane au conceptii negative si informatii eronate despre semineele electrice si tind sa ezite cand vine vorba de achizitionare unuia. In realitate, semineele electrice sunt alegerea cea mai buna cand vine vorba de pret, calitate si functionalitate. Acestea consuma putin curent, nu fac murdarie, sunt foarte usor de operat si pot fi folosite pe tot parcursul anului, cu sau fara functia de incalzire.

...  Read More

Comoda TV cu extensie de colt Corinth, intr-o nuanta de nuc, se va potrivi de minune cu locuinta cu aspect traditional. Este realizata dintr-un lemn masiv, cu borduri sculptate, ornate cu motive florale acanus, coloane canelate si arcuite, care ofera o autenticitate aparte comodei. 
Cu peste 100 de combinatii ale flacarii, un joc vizual spectaculos, aceasta comoda va deveni piesa de rezistenta a oricarei locuinte traditionale.

...  Read More

Seminee electrice - Economiseste Bani

3 noiembrie 2016 11:01:08 EET

Cand vine vorba de a combina ambianta cu functionalitatea, foarte putine dispozitive/echipamente pot bate caracteristicile semineelor electrice. Desi semineele electrice pe gaz, lemn sau electrice sunt similare la exterior, performantele si costurile pot varia foarte mult. Aceste seminee electrice sunt proiectate astfel incat banii tai sa fie valorificati de fiecare data cand utilizati semineul, iar cifrele vorbesc de la sine

...  Read More

Luna Octombrie e aici si ne-a intampinat cu zile friguroase. Hombee va sustine si iti pune la dispozitie o gama completa de seminee electrice pentru a scapa de frigul de afara si in acelasi timp sa te pregatesti pentru iarna.

...  Read More
Posted in Oferte seminee electrice by | Adaugat tag in 6 9